Logo and titles - Glavopoulos C.D. & Associates Inc: Professional Company of Loss Adjusters, Claim Assessors in Greece, Click here to go to our home page - (in Greek and English)
  |  ακολουθήστε μας :    

 
  Κεντρική σελίδα      Για εμάς arrow      Οι υπηρεσίες μας arrow      Χρήσιμα arrow      Επικοινωνιακά arrow      key e-services login      click to visit our pages in English in English  


 
 


Πανελλαδική κάλυψη : δείτε τις πόλεις στην Ελλάδα όπου άμεσα μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Τις αναθέσεις εκτός Ελλάδος, τις εξυπηρετούμε μέσω του συνεργαζόμενου δικτύου των McLarens Global Claim Services.



click --> ΡΕΥΜΑΤΟΚΛΟΠΗ : είναι πραγματική ή εικαζόμενη ; εκπόνηση Τεχνικής Εκθεσης Πραγματογνωμοσύνης με έλεγχο των ευρημάτων της ΔΕΔΔΗΕ (ΔΕΗ) και έλεγχο της διαδικασίας με βαση την οποία πιστοποιήθηκε η ρευματοκλοπή - υπηρεσίες Τεχνικού Συμβούλου

click --> Ζημία δανειολήπτη : Τεχνική Εκθεση πραγματογνωμοσύνης που προσδιορίζει επακριβώς τη ζημία που έχει υποστεί ο δανειολήπτης


ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

1. Η δέσμευση μας

Στην Γκλαβόπουλος Χ. Δ. και ΣΙΑ ΕΕ πιστεύουμε ότι η προστασία των προσωπικών δεδομένων είναι ιδιαιτέρως σημαντική. Η εταιρεία μας δεσμεύεται σε θέματα εμπιστοσύνης, μυστικότητας και προσωπικών δεδομένων. Η δέσμευση αυτή επεκτείνεται και στην παρούσα δικτυακή τοποθεσία - κόμβο μας. Εμείς, χρησιμοποιούμε και άλλα ονόματα χώρου (domains) δικιάς μας ιδιοκτησίας αλλά διακριτικά της ιδιότητάς μας (πχ www.pragmatognomones.gr, www.surveyors.gr κλπ) τα οποία αυτόματα ανακατευθύνονται και εμφανίζουν το ίδιο ακριβώς περιεχόμενο με την www.glavopoulos.gr. Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά, παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.

2. Συλλογή, χρήση και διάθεση δεδομένων

Σε διάφορες θέσεις των ιστοσελίδων μας έχετε τη δυνατότητα να μας μεταδώσετε δεδομένα, όπως για παράδειγμα ηλεκτρονική διεύθυνση, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση. Η γνωστοποίηση αυτών των δεδομένων γίνεται από εσάς οικειοθελώς.

Με κάθε επίσκεψη στο site μας και στα περιεχόμενα των ιστοσελίδων μας, τα δεδομένα πρόσβασης με τη μορφή δεδομένων πρωτοκόλλου, μεταδίδονται αυτόματα και αποθηκεύονται από την υπηρεσία Google Analytics. Τα δεδομένα πρωτοκόλλου, εκτός της εξαγωγής στατιστικών από την υπηρεσία Google Analytics, χρησιμοποιούνται και για την προστασία των υπολογιστών (servers) και των λοιπών ηλεκτρονικών συστημάτων από τον παροχέα φιλοξενίας των ιστοσελίδων μας www.GoDaddy.com για αναγνώριση τυχόν διαδικτυακών επιθέσεων σ’ αυτά. Aπό τα δεδομένα πρωτοκόλλου, δεν έχουμε δυνατότητα να διαπιστώσουμε την ταυτότητα συγκεκριμένου προσώπου.

Τα δεδομένα πρωτοκόλλου περιλαμβάνουν τα ακόλουθα στοιχεία:
  • την ιστοσελίδα μέσω της οποίας εσείς επισκέπτεστε την δικιά μας ιστοσελίδα
  • την διεύθυνση ΙΡ
  • την ημερομηνία και την ώρα πρόσβασης
  • το ερώτημα http και τον κωδικό απάντησης http
  • τον όγκο των δεδομένων που μεταφέρθηκαν
  • πληροφορίες για τον Browser και το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείτε.

Εάν είσαστε απλός επισκέπτης των ιστοσελίδων μας στην παρούσα δικτυακή τοποθεσία, δεν σας ζητείται καμιά προσωπική πληροφορία και η εταιρεία μας δεν συλλέγει απολύτως καμία προσωπική πληροφορία για εσάς με άλλο τρόπο.

Εάν αποφασίσετε πως θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να έχετε πρόσβαση στις σελίδες των δωρεάν τεχνικών παραδειγμάτων μας, θα σας ζητηθεί να καταχωρίσετε το όνομα σας, και/ή την επωνυμία της επιχείρησης σας και/ή τον αριθμό τηλεφώνου και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση e-mail.

Η εταιρεία μας έχει γνωστοποιήσει στην αρμόδια Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα την τήρηση αρχείου / επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων που αφορά Διοίκηση Προσωπικού και Πελατολόγιο - Προμηθευτές, σύμφωνα με το άρθρο 6 του Ν. 2472/97.

Η Γκλαβόπουλος Χ. Δ. και ΣΙΑ ΕΕ, δεν πουλά, διανέμει ή διαθέτει σε τρίτους τα προσωπικά σας δεδομένα που πιθανόν να καταχωρίσετε (με εξαίρεση εάν απαιτηθεί με δικαστική κλήση, ένταλμα ή άλλη νομική διαδικασία).

3. Cookies

Τα Cookies είναι αρχεία μικρού μεγέθους με κείμενα ηλεκτρονικών δεδομένων, τα οποία αποθηκεύονται τοπικά στο πρόγραμμα περιήγησης (Browser) που χρησιμοποιήσατε και επομένως στο τερματικό (υπολογιστή, ταμπλέτα, κινητό τηλέφωνο κλπ) που χρησιμοποιήσατε για την επίσκεψη στις ιστοσελίδες μας. Τα μικρά αυτά αρχεία «Cookies» αποθηκεύονται αυτόματα στο τερματικό σας χωρίς να απαιτείται κάποιας μορφής συγκατάθεση από εσάς. Αλλα Cookies αποθηκεύονται αφού δώσετε τη συγκατάθεση σας.

Εχετε την δυνατότητα να διαμορφώσετε το πρόγραμμα περιήγησης (Browser) που χρησιμοποιείτε, ώστε να μην εναποτίθενται Cookies τοπικά και τα ήδη υπάρχοντα να διαγράφονται αμέσως. Αν επιθυμείτε να μάθετε με ποιον τρόπο μπορείτε να προχωρήσετε σ' αυτές τις ρυθμίσεις στον Browser σας, παρακαλούμε να ενημερωθείτε σχετικά από τις επιλογές βοήθειας του Browser σας ή να απευθυνθείτε άμεσα στον κατασκευαστή του λογισμικού σας.

Εμείς, ως Γκλαβόπουλος Χ. Δ. και ΣΙΑ ΕΕ, δεν εγκαθιστούμε εν γνώσει μας ούτε επεξεργαζόμαστε οποιοδήποτε Cookie.

4. Facebook

Στις σελίδες μας χρησιμοποιούμε και πρόσθετα κοινωνικής δικτύωσης («Plugins») της τοποθεσίας κοινωνικής δικτύωσης facebook.com, την οποία διαχειρίζεται η Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA («Facebook»).

Τα Plugins αναγνωρίζονται από τα λογότυπα της Facebook (λευκό «f» σε μπλε πλαίσιο ή με το σύμβολο «Μου αρέσει» ή «Like us on facebook» κλπ) ή φέρουν τη σήμανση «Facebook Social Plugin». Η λίστα και ο τρόπος με τον οποίο απεικονίζονται τα «Facebook Social Plugins» είναι διαθέσιμα στον παρακάτω σύνδεσμο: (Σύνδεσμος: http://developers.facebook.com/plugins).

Σε περίπτωση επίσκεψης μίας ιστοσελίδας, η οποία διαθέτει τέτοια Plugins, πραγματοποιείται απευθείας σύνδεση του Browser σας με τους διακομιστές του Facebook. Το περιεχόμενο του Plugin μεταφέρεται απευθείας από το Facebook στο πρόγραμμα, που χρησιμοποιείτε για την περιήγηση σας στο διαδίκτυο και ενσωματώνεται στην ιστοσελίδα. Η Γκλαβόπουλος Χ. Δ. και ΣΙΑ ΕΕ δεν μπορεί να παρέμβει στο εύρος των δεδομένων, τα οποία συλλέγει το Facebook με τη βοήθεια του εν λόγω Plugin και γι' αυτόν το λόγο σας ενημερώνουμε σχετικά: (Σύνδεσμος: http://www.facebook.com/help/?faq=17512).

Με την ενσωμάτωση του Plugin το Facebook λαμβάνει την πληροφορία, ότι εισήλθατε στην ιστοσελίδα του διαδικτυακού μας τόπου. Εφόσον είστε συνδεδεμένοι στο Facebook, το Facebook μπορεί να καταχωρήσει την επίσκεψη στο λογαριασμό σας στο Facebook. Σε περίπτωση αλληλεπίδρασης με τα Plugin, εάν για παράδειγμα πατήσετε το κουμπί «Μου αρέσει» ή γράψετε ένα σχόλιο, η αντίστοιχη πληροφορία θα αποσταλεί από το πρόγραμμα που χρησιμοποιείτε για την περιήγηση σας στο διαδίκτυο απευθείας στο Facebook, όπου και θα αποθηκευτεί. Ακόμη και εάν δεν είστε μέλος του Facebook, υπάρχει παρ’ όλα αυτά η δυνατότητα να περιέλθει στη γνώση του Facebook η διεύθυνση IP σας και να την αποθηκεύσει.

Τα Plugin του Facebook είναι δυνατό να εγκατασταθούν από τους διαχειριστές των ιστοσελίδων στις ιστοσελίδες ή την πλατφόρμα τους. Με ένα κλικ σε αυτά τα Plugin, οι εγγεγραμμένοι χρήστες του Facebook μπορούν να αφήσουν αυτόματα ένα σημείωμα στο προφίλ τους στο Facebook, ότι εγκρίνουν το περιεχόμενο των συνδέσεων του διαχειριστή της ιστοσελίδας. Το ενσωματωμένο Plugin του Facebook «επικοινωνεί» συνεχώς με το Facebook και του στέλνει στοιχεία αμέσως μετά την επίσκεψη στην ιστοσελίδα, στην οποία χρησιμοποιείται - ακόμη και χωρίς να έχει κάνει κλικ ο χρήστης.

Μέσω της ενσωμάτωσης iFrame, το πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο, φορτώνει εκτός από τη σελίδα, που έχει επισκεφτεί ο χρήστης και μία μικρή «Σελίδα εντός της σελίδας», η οποία περιέχει το εκάστοτε Plugin. Στην περίπτωση των Plugin του Facebook, το iFrame και το κείμενο-πηγή προέρχεται αποκλειστικά από την Facebook και η Γκλαβόπουλος Χ. Δ. και ΣΙΑ ΕΕ δεν μπορεί να το ελέγξει ή να το επεξεργαστεί.

Εάν ο χρήστης δεν είναι συνδεδεμένος ή εγγεγραμμένος στο Facebook, αποθηκεύεται πάραυτα ένα Cookie, το οποίο φέρει κάποια διακριτική ονομασία όπως για παράδειγμα B7dcTqgWq3fuDgIIFw47QPIO και ισχύει για δύο έτη. Εάν το πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο συνδεθεί κάποια στιγμή ξανά με το διακομιστή της εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης, αυτό το Cookie μεταφέρεται και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ενδεχομένως για τη δημιουργία ενός προφίλ. Σε χρήστες, οι οποίοι εγγράφονται εκ των υστέρων, ενδέχεται ακόμη και τότε να είναι δυνατή η σύνδεση με τις πληροφορίες του Cookie.

Εάν ο χρήστης συνδεθεί στο Facebook στην τρέχουσα συνεδρία του προγράμματος περιήγησης στο διαδίκτυο, διαβιβάζεται τόσο η ιστοσελίδα όσο και το Cookie - με αυτόν τον τρόπο είναι δυνατή η σαφής ταξινόμηση αυτών των πληροφοριών στον εκάστοτε λογαριασμό χρήστη μέσω του αναγνωριστικού συνεδρίας.

Δεν γνωρίζουμε το σκοπό και το εύρος της συλλογής δεδομένων, καθώς και την περαιτέρω επεξεργασία και χρήση τους από το Facebook. Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για τα δικαιώματά σας και τις δυνατότητες ρύθμισης για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, παρακαλούμε να απευθυνθείτε στην Facebook Inc. ή να ανατρέξετε στην Πολιτική προστασίας προσωπικών Δεδομένων του Facebook: (Σύνδεσμος: http://www.facebook.com/policy.php).

Υπάρχει η δυνατότητα αποκλεισμού των Social-Plugin του Facebook με Add-ons για το πρόγραμμα, που χρησιμοποιείτε για την περιήγηση σας στο διαδίκτυο, για παράδειγμα με το «Facebook Blocker» (Σύνδεσμος: http://webgraph.com/resources/facebookblocker/).

5. Ασφάλεια και ακεραιότητα των στοιχείων

Η Γκλαβόπουλος Χ. Δ. και ΣΙΑ ΕΕ διαθέτει και εφαρμόζει τις απαιτούμενες τεχνολογικές και λειτουργικές διαδικασίες ώστε να προστατέψει τα προσωπικά σας στοιχεία και δεδομένα λόγω απώλειας, λάθους εφαρμογής, μεταβολής ή καταστροφής. Μόνο εξουσιοδοτημένο προσωπικό της εταιρείας μας έχει πρόσβαση στα στοιχεία και δεδομένα που πιθανόν να καταχωρίσετε και η πρόσβαση αυτή περιορίζεται ανάλογα με τις ανάγκες. Το προσωπικό που έχει πρόσβαση στα στοιχεία και δεδομένα που πιθανόν να καταχωρίσετε, έχει συμφωνήσει και έχει δεσμευτεί να διατηρήσει την εμπιστευτικότητά τους.

Σε κάθε περίπτωση πάντως ο χρήστης / επισκέπτης του Δικτυακού μας τόπου έχει δικαίωμα πρόσβασης και αντίρρησης (συμπεριλαμβανομένης διόρθωσης) σχετικά με τυχόν τηρούμενα προσωπικά δεδομένα που τον αφορούν και αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας και, για το σκοπό αυτό, τυχόν αίτημά του θα πρέπει να απευθύνεται εγγράφως προς την Γκλαβόπουλος Χ. Δ. και ΣΙΑ ΕΕ, Βασ.Ολγας 223, 54646 Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310-424363, σε προσοχή κου Χρήστου Γκλαβόπουλου.

Ανήλικοι έχουν πρόσβαση στο Δικτυακό μας τόπο μόνο με τη συγκατάθεση των γονέων / κηδεμόνων τους και δεν υποχρεούνται να γνωστοποιήσουν τα προσωπικά τους στοιχεία.

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων κατά την επίσκεψη ή / και την χρήση του κόμβου μας παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.

6. Εφαρμοστέο Δίκαιο και λοιποί όροι

Η συγκεκριμένη σύμβαση χρήσης διέπεται από τις διατάξεις του Ελληνικού Δικαίου, τις οδηγίες και τους Κανονισμούς του Ευρωπαϊκού Δικαίου και τις σχετικές Διεθνείς διατάξεις, ερμηνεύεται δε με βάση τους κανόνες της καλής πίστης, των συναλλακτικών ηθών και του οικονομικού και κοινωνικού σκοπού του δικαιώματος.

Εάν κάποια διάταξη κριθεί αντίθετη προς το νόμο και ως εκ τούτου άκυρη ή ακυρώσιμη, παύει αυτοδικαίως να ισχύει, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων.

Καμία τροποποίηση των όρων της συγκεκριμένης σύμβασης δε θα λαμβάνεται υπόψη και δε θα αποτελεί τμήμα αυτής, εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί σε αυτή.

Αρμόδια Δικαστήρια για τυχόν αναφυόμενες διαφορές από την χρήση του παρόντος κόμβου όπως αναφέραμε στις προηγούμενες παραγράφους είναι τα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης.

   
 

μοιραστείτε το :


ΠΡΟΣΟΧΗ : Παρακαλούμε να έχετε πάντα υπ'όψη σας ότι η ερμηνεία του Νόμου και οι συσχετισμοί σχετικών Αρθρων του Νόμου και της Νομολογίας αποτελούν κατ' έξοχή γνωστικό αντικείμενο Νομικού Συμβούλου / Δικηγόρου.

Θα πρέπει επίσης να έχετε υπ'όψη σας ότι η συνεισφορά ενός εξειδικευμένου Πραγματογνώμονα / Τεχνικού Συμβούλου / Εκτιμητή, είναι πολλές φορές επιτακτική ανάγκη.





Γκλαβόπουλος Χ. Δ. και ΣΙΑ ΕΕ
Σύμβουλοι Μηχανικοί, Πραγματογνώμονες, Εκτιμητές

Βασ.Ολγας 223 (δείτε χάρτη), 54646 Θεσσαλονίκη
τηλ : 2310-424363, fax : 2310-424372, κινητό τηλ. 24ωρης επείγουσας επαφής : 6944-781777
Επικοινωνία μαζί μας, εγγραφείτε στο newsletter της εταιρείας μας, e-mail :

Πνευματικά δικαιώματα   Οροι Χρήσης του κόμβου μας   Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Copyright © Γκλαβόπουλος Χ. Δ. και ΣΙΑ ΕΕ. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
logo with motto
λέξεις για αποδελτίωση : δικαστική, δικαστικές, Δικαστική, Δικαστικές, πραγματογνωμοσυνη, πραγματογνωμοσύνη, πραγματογνωμοσύνες, πραγματογνωμοσυνες, πραγματογνωμονες, πραγματογνώμονες, πραγματογνωμων, πραγματογνώμονας, πραγματογνωμονας, πραγματογνώμων, surveying, Protection, Indemnity, Marine, Inspections, ship, P&I Clubs, Marine Insurers, Cargo, Bunker, Salvage, Wreck, Removals, Floating Object, Environmental Loss, Collision And Grounding, P&I, Condition Surveys, H&M Inspections, φωτιά, φωτια, κλοπή, κλοπη, τροχαίο, τροχαιο, τροχαία, τροχαια, ατύχημα, ατυχημα, εργατικο, εργατικο, μεταφορά, μεταφορές, ηλεκτρονική απάτη, ηλεκτρονικη απατη, πολιτικές ταραχές, πολιτικες ταραχες, πλημμύρα, πλημμυρα, πυρκαγιά, πυρκαγια, πυρκαιά, πυρκαια, αρχική εστία και αιτία, αρχικη εστια και αιτια, σύγκρουση, συγκρουση, καταστροφή, καταστροφη, καταστροφές, καταστροφες, οικονομικές μελέτες, Loan Auditing, δάνεια, χρηματοδοτήσεις, CHF, ελβετικό, φράγκο, υπερχρεωμένα, νοικοκυριά, άρθρο 99, πτωχευτικός κώδικας, πτωχευτικού κώδικα, οικονομικες μελετες, Loan Auditing, δανεια, χρηματοδοτησεις, CHF, ελβετικο, φραγκο, υπερχρεωμενα, νοικοκυρια, αρθρο 99, πτωχευτικος κωδικας, πτωχευτικου κωδικα, εκτίμηση αξίας, εμπορική, εκτιμηση αξιας, εμπορικη, κατασκευαστική, κατασκευαστικη, κτιριακά, κτιριακα, κτιριακών, κτιριακων, κτίρια, κτιρια, ζημία, ζημίες, ζημια, ζημιες, αποζημίωση, αποζημιωση, τεχνικός σύμβουλος, τεχνικος συμβουλος, ασφαλιστικές, ασφαλιστικες, ασφαλιστική, ασφαλιστικη