Logo and titles - Glavopoulos C.D. & Associates Inc: Professional Company of Loss Adjusters, Claim Assessors in Greece, Click here to go to our home page - (in Greek and English)
  |  ακολουθήστε μας :    

 
  Κεντρική σελίδα      Για εμάς arrow      Οι υπηρεσίες μας arrow      Χρήσιμα arrow      Επικοινωνιακά arrow      key e-services login      click to visit our pages in English in English  


 
 


Πανελλαδική κάλυψη : δείτε τις πόλεις στην Ελλάδα όπου άμεσα μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Τις αναθέσεις εκτός Ελλάδος, τις εξυπηρετούμε μέσω του συνεργαζόμενου δικτύου των McLarens Global Claim Services.click --> ΡΕΥΜΑΤΟΚΛΟΠΗ : είναι πραγματική ή εικαζόμενη ; εκπόνηση Τεχνικής Εκθεσης Πραγματογνωμοσύνης με έλεγχο των ευρημάτων της ΔΕΔΔΗΕ (ΔΕΗ) και έλεγχο της διαδικασίας με βαση την οποία πιστοποιήθηκε η ρευματοκλοπή - υπηρεσίες Τεχνικού Συμβούλου

click --> Ζημία δανειολήπτη : Τεχνική Εκθεση πραγματογνωμοσύνης που προσδιορίζει επακριβώς τη ζημία που έχει υποστεί ο δανειολήπτηςΑνοιχτή Πρόσκληση σε Εκδήλωση :
οκταήμερο οδικής ασφάλειας στην Θεσσαλονίκη - 1 με 8 Σεπτ 2010
Στην εκδήλωση αυτή συμμετέχουμε σαν υποστηρικτές με δικό μας stand πληροφόρησης και θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και δια ζώσης.

Η παρούσα είναι ανοιχτή πρόσκληση στο 8ήμερο εκδηλώσεων οδικής ασφάλειας στην Θεσσαλονίκη - 1 με 8 Σεπτ 2010

Προς ενημέρωσή σας, λάβαμε και δημοσιεύουμε επιστολή του κου Στέργιου Μανώλη, Δημοσιογράφου, Δ/ντή Γραφείου Βορείου Ελλάδος, AUTO TRITI - MOTORPRESS ως εξής :

Είναι σχεδόν έτοιμη η μεγάλη γιορτή του αυτοκινήτου και η προσπάθεια για τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων στη χώρα μας.

Από 1 έως και 8 Σεπτεμβρίου 2010 θα γίνει το 8ήμερο οδικής ασφάλειας με επικεφαλής την Νομαρχία Θεσσαλονίκης και συνδιοργανωτές της προσπάθειας αυτής το περιοδικό αυτοκινήτου Auto Τρίτη Βορείου Ελλάδος, το Mediterranean Cosmos, ο κορυφαίος στον κόσμο Γερμανικός οργανισμός ασφάλειας DEKRA και το Ράδιο Θεσσαλονίκη.


Με τους καλύτερους simulator του κόσμου

Κατά το 8ήμερο αυτό οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να οδηγήσουν δύο εξελιγμένους εξομοιωτές οδήγησης (simulator) οι οποίοι θα φθάσουν για το σκοπό στη Θεσσαλονίκη από τη Γερμανία. Ο ένας θα είναι εξομοιωτής επιβατικού αυτοκινήτου , ο δε άλλος ένας ολόκληρος τράκτορας και θα αφορά οδήγηση επαγγελματικού οχήματος. Οι δύο αυτοί εξομοιωτές θεωρούνται οι τελειότεροι στον κόσμο από πλευράς τεχνολογίας. Επιλέξαμε τους εξομοιωτές αυτούς διότι εμπεριέχουν όλη την σύγχρονη τεχνολογία η οποία υπάρχει σήμερα και είναι προσαρμοσμένη πάνω στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας που ισχύει σε όλα τα κράτη μέλη της Ε.Ε. Σημειώστε, ακόμη, ότι η DEKRA είναι σύμβουλος σε θέματα οδικής ασφάλειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η υψηλή τους τεχνολογία και το πρόγραμμα το οποίο διαθέτουν έχουν αποσπάσει την έγκριση πολλών ασφαλιστικών εταιρειών στη Γερμανία, με αποτέλεσμα όσοι οδηγοί εκπαιδεύονται σε αυτούς να έχουν σημαντικές εκπτώσεις στα ασφάλιστρά τους.


Δύο ταξίδια δωρεάν στο DTM

Καθ΄ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων, οι δύο υψηλότερες βαθμολογίες που θα σημειωθούν στους δύο εξομοιωτές από τους επισκέπτες, θα ταξιδέψουν εντελώς δωρεάν (επίπεδο VIP) στο Hockenheim της Γερμανίας 16 & 17 Οκτωβρίου, προκειμένου να παρακολουθήσουν τον εκεί αγώνα του DTM, (Γερμανικό Πρωτάθλημα Τουρισμού). Το Πρωτάθλημα αυτό θεωρείται σήμερα πολύ πιο εντυπωσιακό ακόμη και από τη φόρμουλα 1.


Eco drive - test drive

Παράλληλα, κατά το 8ήμερο της ασφάλειας, με κεντρικό μήνυμα eco drive, διοργανώνουμε mega test drive με περισσότερα από 90 μοντέλα 22 εταιρειών, ενώ θα ενημερώνουμε τους επισκέπτες μας για τους σωστούς τρόπους οικολογικής - ασφαλούς οδήγησης.


Ζωντανή συναυλία

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων αυτών διοργανώνουμε την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου στις 8 το βράδυ, μια ζωντανή συναυλία με τον καλλιτέχνη Ηλία Ζάικο (blues wire band) προκειμένου και με τον τρόπο αυτό να περάσουμε τα διάφορα μηνύματα ασφάλειας, κυρίως στους νέους, τα οποία αφορούν το αλκοόλ και την οδήγηση. Η συναυλία θα δοθεί εμπρός από μια ειδική κατασκευή η οποία αφορά την «ανασφάλεια» της πίσω σειράς καθισμάτων στο αυτοκίνητο.


Δωρεάν αλκοολόμετρα & έντυπο ασφάλειας

Η προσπάθεια για την αποφυγή της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ θα συνδυαστεί και με την δωρεάν διανομή χιλιάδων αλκοολόμετρων σύγχρονων προδιαγραφών Ε.Ε. αλλά κι ενός ενημερωτικού περιοδικού ασφαλείας 36 σελίδων στους οδηγούς επισκέπτες.


Το ποδήλατο και οι κρυφοί του κίνδυνοι

Μέσω της ανεξάρτητης ομάδος ποδηλατών Θεσσαλονίκης Bike Respect θα αναλύουμε καθημερινά τα μυστικά της ποδηλατοκίνησης, τους κινδύνους κατά την κίνηση στην πόλη, τον εγκεκριμένο εξοπλισμό ασφαλείας, καθώς και του πως επιλέγουμε ποδήλατο για τον καθένα από εμάς. Και όλα αυτά, διότι το ποδήλατο τον τελευταίο καιρό δείχνει μια εξαιρετική δυναμική στην κοινωνία μας.


Τομή στην οδική ασφάλεια : "ζήστε στην ανασφάλεια του πίσω καθίσματος"

Προκειμένου να περάσουμε τα πολύ σημαντικά μας μηνύματα δημιουργούμε μια εξαιρετικά πρωτότυπη ξύλινη κατασκευή διαστάσεων 3 Χ 3 μέτρων και η οποία αφορά την "ανασφάλεια" των πίσω καθισμάτων. Πρόκειται για κάτι εντελώς πρωτότυπο, το οποίο θα αποτελέσει το σημείο αναφοράς της εκδήλωσης και θεωρούμε ότι θα είναι από τα πρώτα θέματα της επικαιρότητας τις ημέρες εκείνες. Η κατασκευή αυτή θα βρίσκεται στον χώρο όπου θα λειτουργούν οι εξομοιωτές, στον χώρο στάθμευσης Ρ4 του Mediterranean Cosmos. Στόχος και φιλοδοξία μας είναι να αξιοποιηθεί η συγκεκριμένη κατασκευή και να παρουσιαστεί σε πολλά σημεία τόσο της Θεσσαλονίκης, αλλά και της Ελλάδος. Με τίτλο "ζήστε στην ανασφάλεια του πίσω καθίσματος" θα προσπαθήσουμε να περάσουμε ένα εντελώς διαφορετικό, πρωτότυπο και άκρως επίκαιρο μήνυμα, τέτοιο που ανάλογο δεν πέρασε ποτέ στη χώρα μας. Μπροστά στην κατασκευή αυτή μπροστά θα δοθεί και η συναυλία μας.


Διανομή flyers

Προκειμένου να γίνει ευρέως γνωστή η προσπάθεια αυτή, πέραν των μέσων ενημέρωσης που θα φιλοξενήσουν ολοσέλιδες καταχωρήσεις, πέραν των δημοσιευμάτων των εφημερίδων Αγγελιοφόρου και Αγγελιοφόρου της Κυριακής, πέραν των συνεχών ενημερώσεων του Ράδιο Θεσσαλονίκη, ετοιμάσαμε επικοινωνιακό υλικό (flyer), διαστάσεων Α3, το οποίο θα διανεμηθεί από δύο συνεργεία διανομής την Τετάρτη 1, την Πέμπτη 2, την Παρασκευή 3 και το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου σε δύο κομβικά σημεία της Θεσσαλονίκης, στη διασταύρωση Βούλγαρη με Ν. Εγνατία και στα Φανάρια του Νοσοκομείου Αγιος Παύλος στον Φοίνικα.


Οι επαγγελματίες εκπαιδευτές μαζί μας

Κοντά στην προσπάθεια αυτή θα βρίσκεται και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Επαγγελματιών Εκπαιδευτών. Σε χώρο που τους παραχωρούμε, θα έχουν το δικό τους περίπτερο με υπολογιστές, όπου οι επισκέπτες θα διαγωνίζονται σε ειδικά τεστ υποψηφίων οδηγών. Ακόμη θα έχουμε κοντά μας έναν εξομοιωτή ζωνών ασφαλείας. Στον μηχανισμό αυτό ο κάθε επισκέπτης θα μπορεί να καθίσει δεμένος με τη ζώνη του στο κάθισμα και να αισθανθεί το τι ακριβώς σημαίνει ένα «απλό» κτύπημα με μόλις 18 χλμ / ώρα. Είναι πολύ εντυπωσιακή κατασκευή και ταυτόχρονα μοναδική εμπειρία.


Αγωνιστικά αυτοκίνητα

Σε συνεργασία με τον Αυτοκινητιστικό Όμιλο Θεσσαλονίκης (ΑΟΘ) θα εκθέσουμε κάποια σημαντικά κι εντυπωσιακά αγωνιστικά αυτοκίνητα. Οι οδηγοί τους και μέλη του ΑΟΘ θα ενημερώνουν για τα συστήματα ασφαλείας των αγωνιστικών αυτοκινήτων και θα εξηγούν γιατί δεν θα πρέπει να κάνουμε στο δρόμο επικίνδυνες επιδείξεις με συμβατικά αυτοκίνητα.


Ο χώρος διεξαγωγής

Η εκδήλωση αυτή θα πραγματοποιηθεί στον υπαίθριο χώρο του εμπορικού κέντρου Mediterranean Cosmos, στην ανατολική Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στον χώρο στάθμευσης Ρ4, ακριβώς δίπλα από τον χώρο των καφέ. Στις εγκαταστάσεις του δραστηριοποιούνται σήμερα 210 εμπορικές επιχειρήσεις, καθώς ακόμη πολυκινηματογράφος, δεκαπέντε χώροι εστίασης, περισσότερες από 10 καφετέριες και χώροι αναψυχής. Οι οργανωμένοι δε χώροι στάθμευσης μας εξασφαλίζουν την σιγουριά ότι σε κάθε περίπτωση δεν θα αντιμετωπίσουμε ξαφνικά προβλήματα.


Επίλογος

Στόχος μας παραμένει η ουσιαστική ενημέρωση για την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων. Η απόλυτη ενημέρωση μέσα από μια σύνθετη και άκρως ενδιαφέρουσα εκδήλωση διάρκειας 8 ημερών. Παραμένω πάντα στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία χρειαστεί.

Με εκτίμηση

Στέργιος Μανώλης
Δημοσιογράφος
Δντης γραφείου βορείου Ελλάδος

** τέλος **


Για να μας αναθέσετε την διενέργεια πραγματογνωμοσύνης :
  • στείλτε μας τα δεδομένα ανάθεσης με e-mail στο info@glavopoulos.gr
  • ή στείλτε μας τα δεδομένα ανάθεσης με φαξ στον αριθμό φαξ : 2310-424372 (online 24/7)
  • ή μιλείστε μαζί μας στο τηλ : 2310-424363, 2310-424364, 2310-424365 (ώρες εργασίας 08:00-18:00, Δ-Π)
  • ή μιλείστε μαζί μας στο κινητό τηλ : 6944-781777 (online 24/7)
  • ή χρησιμοποιείστε την online φόρμα ανάθεσης πραγματογνωμοσύνης

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για το ενδιαφέρον που δείχνετε στην εταιρεία μας και στις υπηρεσίες που παρέχουμε. Προσδοκούμε (όποτε εσείς το κρίνετε σκόπιμο) να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες αυτές δηλ. τις υπηρεσίες ενός εξειδικευμένου πραγματογνώμονα. Ελάτε σε επαφή μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

ΠΡΟΣΟΧΗ :

Το κείμενο της παρούσας σελίδας έχει γενικό ενημερωτικό χαρακτήρα. Το βρήκατε ενδιαφέρον ?. Στείλτε μας τα σχόλιά σας. Εμείς έχουμε καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε αυτό να είναι πλήρες και να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Επειδή όμως οι συνθήκες εξελίσσονται διαρκώς, έτσι και η προετοιμασία όλων μας πρέπει να αναπροσαρμόζεται αντίστοιχα. Ζητήστε μας περισσότερες πληροφορίες.

   
 

μοιραστείτε το :


ΠΡΟΣΟΧΗ : Παρακαλούμε να έχετε πάντα υπ'όψη σας ότι η ερμηνεία του Νόμου και οι συσχετισμοί σχετικών Αρθρων του Νόμου και της Νομολογίας αποτελούν κατ' έξοχή γνωστικό αντικείμενο Νομικού Συμβούλου / Δικηγόρου.

Θα πρέπει επίσης να έχετε υπ'όψη σας ότι η συνεισφορά ενός εξειδικευμένου Πραγματογνώμονα / Τεχνικού Συμβούλου / Εκτιμητή, είναι πολλές φορές επιτακτική ανάγκη.

Γκλαβόπουλος Χ. Δ. και ΣΙΑ ΕΕ
Σύμβουλοι Μηχανικοί, Πραγματογνώμονες, Εκτιμητές

Βασ.Ολγας 223 (δείτε χάρτη), 54646 Θεσσαλονίκη
τηλ : 2310-424363, fax : 2310-424372, κινητό τηλ. 24ωρης επείγουσας επαφής : 6944-781777
Επικοινωνία μαζί μας, εγγραφείτε στο newsletter της εταιρείας μας, e-mail :

Πνευματικά δικαιώματα   Οροι Χρήσης του κόμβου μας   Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Copyright © Γκλαβόπουλος Χ. Δ. και ΣΙΑ ΕΕ. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
logo with motto
λέξεις για αποδελτίωση : δικαστική, δικαστικές, Δικαστική, Δικαστικές, πραγματογνωμοσυνη, πραγματογνωμοσύνη, πραγματογνωμοσύνες, πραγματογνωμοσυνες, πραγματογνωμονες, πραγματογνώμονες, πραγματογνωμων, πραγματογνώμονας, πραγματογνωμονας, πραγματογνώμων, surveying, Protection, Indemnity, Marine, Inspections, ship, P&I Clubs, Marine Insurers, Cargo, Bunker, Salvage, Wreck, Removals, Floating Object, Environmental Loss, Collision And Grounding, P&I, Condition Surveys, H&M Inspections, φωτιά, φωτια, κλοπή, κλοπη, τροχαίο, τροχαιο, τροχαία, τροχαια, ατύχημα, ατυχημα, εργατικο, εργατικο, μεταφορά, μεταφορές, ηλεκτρονική απάτη, ηλεκτρονικη απατη, πολιτικές ταραχές, πολιτικες ταραχες, πλημμύρα, πλημμυρα, πυρκαγιά, πυρκαγια, πυρκαιά, πυρκαια, αρχική εστία και αιτία, αρχικη εστια και αιτια, σύγκρουση, συγκρουση, καταστροφή, καταστροφη, καταστροφές, καταστροφες, οικονομικές μελέτες, Loan Auditing, δάνεια, χρηματοδοτήσεις, CHF, ελβετικό, φράγκο, υπερχρεωμένα, νοικοκυριά, άρθρο 99, πτωχευτικός κώδικας, πτωχευτικού κώδικα, οικονομικες μελετες, Loan Auditing, δανεια, χρηματοδοτησεις, CHF, ελβετικο, φραγκο, υπερχρεωμενα, νοικοκυρια, αρθρο 99, πτωχευτικος κωδικας, πτωχευτικου κωδικα, εκτίμηση αξίας, εμπορική, εκτιμηση αξιας, εμπορικη, κατασκευαστική, κατασκευαστικη, κτιριακά, κτιριακα, κτιριακών, κτιριακων, κτίρια, κτιρια, ζημία, ζημίες, ζημια, ζημιες, αποζημίωση, αποζημιωση, τεχνικός σύμβουλος, τεχνικος συμβουλος, ασφαλιστικές, ασφαλιστικες, ασφαλιστική, ασφαλιστικη